Vacature

Schoonmaakbedrijf  Amsterdam – Boen Groen Milieuvriendelijk Schoonmaken

Contactgegevens:

Telefoon
020 – 354 26 20

E-mail
info@boengroen.nl


 

 

KvK nummer:
77502701

BTW nummer:
NL861027620B01

Werken bij Boen Groen

Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam – Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben afwisselende schoonmaak vacatures binnen een ambitieus en groeiend bedrijf. De sfeer is goed bij Boen Groen, onze medewerkers zijn betrokken bij hun werk en bij elkaar. Onze roosters zijn flexibel en je verdient wel 25% meer dan het minimumloon voor schoonmaakwerk.

Boen Groen zorgt goed voor haar medewerkers. Tevreden werknemers gaan namelijk voor kwaliteit en voelen zich meer betrokken. Onze leidinggevenden begeleiden je op en eventueel naast de werkvloer. Wij stimuleren je groei en helpen je graag het beste uit jezelf te halen.

Samen met enthousiaste collega’s werken we voor een schonere wereld. Wil je graag een bijdrage leveren aan Boen Groen en weet je van aanpakken? Kijk onderstaand of we een (schoonmaak) vacature hebben die bij jou past. Neem gerust contact op voor vragen of opmerkingen.

Vacature-overzicht:

Schoonmaakmedewerker gezocht
Het werk:
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde schoonmakers om ons team te versterken, die gaan werken voor verschillende opdrachtgevers van ons in Amsterdam. Werkzaamheden kunnen bestaan uit het schoonmaken van bedrijfsruimtes zoals o.a. kantoren, trappenhuizen en restaurants. Wij hebben diensten in de ochtend, middag en avond. Samen zullen we kijken wat het beste bij jou past.

Wat bieden wij jou?
- Salaris van € 15,60 per uur
- Leuk team waarin je te werken komt
- Ruimte voor ontwikkeling van jezelf

Kom je bij ons werken?
Solliciteer dan via onderstaande button. Mocht je nog vragen hebben kan je contact met ons opnemen tijdens kantooruren op 020 354 26 20.
Solliciteer