Vacature

Schoonmaakbedrijf  Amsterdam – Boen Groen Milieuvriendelijk Schoonmaken

Contactgegevens:

Telefoon
020 – 354 26 20

E-mail
info@boengroen.nl


 

 

KvK nummer:
77502701

BTW nummer:
NL861027620B01

Werken bij Boen Groen

Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam – Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben afwisselende schoonmaak vacatures binnen een ambitieus en groeiend bedrijf. De sfeer is goed bij Boen Groen, onze medewerkers zijn betrokken bij hun werk en bij elkaar. Onze roosters zijn flexibel en je verdient wel 25% meer dan het minimumloon voor schoonmaakwerk.

Boen Groen zorgt goed voor haar medewerkers. Tevreden werknemers gaan namelijk voor kwaliteit en voelen zich meer betrokken. Onze leidinggevenden begeleiden je op en eventueel naast de werkvloer. Wij stimuleren je groei en helpen je graag het beste uit jezelf te halen.

Samen met enthousiaste collega’s werken we voor een schonere wereld. Wil je graag een bijdrage leveren aan Boen Groen en weet je van aanpakken? Kijk onderstaand of we een (schoonmaak) vacature hebben die bij jou past. Neem gerust contact op voor vragen of opmerkingen.

Vacature-overzicht:

Interieurverzorgers Amsterdam
Ben jij niet bang om je handen vies te maken en heb je affiniteit met het milieu? Dan komen wij graag met je in contact!

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde interieurverzorgsters die in Amsterdam zowel overdag als ’s avonds inzetbaar zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van kantoren en sanitaire ruimtes.

Functie-eisen:
Belangrijk is dat je van aanpakken weet en zelf werk ziet.
Als je beschikt over (enige) schoonmaakervaring dan is dit zeker een pré.
Verder ben je gemotiveerd, betrouwbaar en woonachtig in de directe regio.


Wat wij jou bieden:
Het betreft een baan voor een bepaalde periode en het gaat hierbij om oproepwerk, er is dus geen sprake van urengarantie.

Belangstelling? Door te klikken op de knop ‘Solliciteren’ kom je bij het contactformulier waarmee je aan kunt geven bij ons te willen werken. Hierin vragen wij jou om enkele persoonsgegevens te verstrekken, aan te geven op welke dagen en dagdelen je beschikbaar bent en hoeveel uren je zou willen werken. Zo kunnen wij goed inschatten of wij jou kunnen plaatsen. Graag nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek!

Contract: Tijdelijk
Solliciteer