Vacature

Schoonmaakbedrijf  Amsterdam – Boen Groen Milieuvriendelijk Schoonmaken

Contactgegevens:

Telefoon
020 – 354 26 20

E-mail
info@boengroen.nl


 

 

KvK nummer:
77502701

BTW nummer:
NL861027620B01

Werken bij Boen Groen

Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Amsterdam – Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben afwisselende schoonmaak vacatures binnen een ambitieus en groeiend bedrijf. De sfeer is goed bij Boen Groen, onze medewerkers zijn betrokken bij hun werk en bij elkaar. Onze roosters zijn flexibel en je verdient wel 25% meer dan het minimumloon voor schoonmaakwerk.

Boen Groen zorgt goed voor haar medewerkers. Tevreden werknemers gaan namelijk voor kwaliteit en voelen zich meer betrokken. Onze leidinggevenden begeleiden je op en eventueel naast de werkvloer. Wij stimuleren je groei en helpen je graag het beste uit jezelf te halen.

Samen met enthousiaste collega’s werken we voor een schonere wereld. Wil je graag een bijdrage leveren aan Boen Groen en weet je van aanpakken? Kijk onderstaand of we een (schoonmaak) vacature hebben die bij jou past. Neem gerust contact op voor vragen of opmerkingen.

Vacature-overzicht:

Rayonmanager
Rayonmanager (m/v)
Wegens groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een rayon manager.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van schoonmaakmedewerkers die werkzaam zijn bij diverse opdrachtgevers. Je onderhoudt contact met onze klanten en begeleidt de medewerkers op de projecten. Onze opdrachtgevers zitten in de regio Amsterdam.


Ben je stress bestendig en hou je van een uitdaging? Kom dan ons leuke team en regionaal MKB Schoonmaakbedrijf versterken met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Je takenpakket is zeer divers en je houdt je onder ander bezig met:
- Coördineren, managen en begeleiden van je team
- Plannen, organiseren en coördineren van de werkprogramma’s en regelen van de personeelsbezetting
- Besprekingen met opdrachtgevers om de dienstverlening samen te optimaliseren en de naleving van de contractuele verplichtingen
- Selecteren en aannemen van nieuwe schoonmakers
- Bespreken van de wensen van opdrachtgevers voor meerwerk, incidentele opdrachten en het ramen van de kosten
- Bijhouden van de gewerkte uren en het fungeren als aanspreekpunt voor je team

Wat bieden wij?
Een zeer afwisselende baan bij een jong en groeiend schoonmaakbedrijf. Je komt te werken in een informeel team met korte lijnen waar aandacht is voor de individu en eigen initiatieven worden aangemoedigd:

- Een bruto maandsalaris tussen € 3600 en € 4100
- Auto van de zaak, tablet, telefoon en laptop
- 26 vakantiedagen per jaar
- 8% vakantiegeld
- Eindejaarsuitkering 5%
- Een leuk team van collega’s
- Een leuke informele werkomgeving
- Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Wat vragen wij van jou?
- Je bent flexibel
- Je bent oplossingsgericht en stress bestendig
- Je bent in het bezit van rijbewijs B
- Een klantgerichte, enthousiaste houding die van aanpakken weet
- Oog voor detail
- Doorzettingsvermogen
- Bij voorkeur ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche (is een pré)

Wie zijn wij
Boen Groen in een duurzaam schoonmaakbedrijf met een vestiging in Amsterdam. Wij leveren schoonmaakdiensten en doen dat op een zo duurzaam mogelijke manier. Dagelijks zetten tientallen schoonmakers in de omgeving van Amsterdam zich in om onze opdrachtgevers te voorzien van een schone en veilige leef- en werkomgeving. Onze mensen zijn onze kracht. Zij zijn verantwoordelijk voor het dagelijks en periodiek onderhouden van kantoren, restaurants, trappenhuizen, kinderdagverblijven en huisartspraktijken. Daarnaast verzorgen wij ook glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloerenonderhoud.

Past deze functie bij jou?
Stuur je cv en motivatie naar info@boengroen.nl o.v.v. sollicitatie rayonmanager.
Solliciteer
Schoonmaakmedewerker gezocht
Het werk:
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde schoonmakers om ons team te versterken, die gaan werken voor verschillende opdrachtgevers van ons in Amsterdam. Werkzaamheden kunnen bestaan uit het schoonmaken van bedrijfsruimtes zoals o.a. kantoren, trappenhuizen en restaurants. Wij hebben diensten in de ochtend, middag en avond. Samen zullen we kijken wat het beste bij jou past.

Wat bieden wij jou?
- Salaris van € 14,35 per uur
- Leuk team waarin je te werken komt
- Ruimte voor ontwikkeling van jezelf

Kom je bij ons werken?
Solliciteer dan via onderstaande button. Mocht je nog vragen hebben kan je contact met ons opnemen tijdens kantooruren op 020 354 26 20.
Solliciteer