Schoonmaak kantoorpanden Boen Groen zorgt voor:

Dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor ? Dan bent u bij Boen Groen aan het juiste adres. Onze missie is een schonere wereld en we beginnen bij uw pand. Wij verzorgen al uw dagelijks schoonmaakonderhoud én specialistische reiniging.


mini_icoMilieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien.

mini_icoVriendelijk en bekwaam personeel

Boen Groen werkt met vaste medewerkers en biedt goede arbeidsvoorwaarden. Op ons personeel kunt u bouwen. We stimuleren de ontwikkeling van ons personeel en zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek.

mini_icoFlexibel en resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We dragen zorg tot in de kleinste details: Boen Groen zorgt voor een stralend fris interieur en maakt direct melding van eventuele gebreken aan het pand.

mini_icoMaatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw smaak en budget.

Schoonmaak kantoren – Boen Groen

Boen Groen zorgt met haar schoonmaakdiensten voor een prettige werkplek en leefomgeving. We zijn gespecialiseerd in schoonmaak in het kantoren en maatschappelijke instellingen in groot Amsterdam. In alle opzichten gaan wij duurzaam te werk:

  • Duurzame relaties met onze afnemers
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Milieubesparende schoonmaakmethoden

Boen Groen is een jong en dynamisch bedrijf met de ambitie om u de beste service te bieden tegen het meest gunstige tarief. Wij denken graag met u mee en maken van uw bedrijf of instelling een gezonde en prettige omgeving. Grote en kleine schoonmaakdiensten verzorgen wij zonder het milieu of de gezondheid te belasten.

Maak kennis met het groenste schoonmaak bedrijf van kantoorpanden in Amsterdam.

Samen zorgen voor een schonere wereld
Duurzaamheid en milieubewust handelen zijn belangrijke maatschappelijke thema’s. Vraagt u zich af hoe u als bedrijf bij kunt dragen aan een schonere wereld? Uw keuze voor Boen Groen zorgt ervoor dat uw omgeving op milieubewuste wijze wordt schoongemaakt.

Boen Groen maakt uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en op alle mogelijke manieren proberen wij het milieu te ontzien. Hierbij kunt u denken aan waterbesparende methoden en het gescheiden inzamelen van afval.

Wij adviseren u graag over hygiëne op uw werkplek, milieuvriendelijke maatregelen of andere schone zaken. Wat kunnen we voor u betekenen?


iphone  Telefoon: 020 – 354 26 20
mail  E-mail: info@boengroen.nl