Boen Groen
Diensten

Dé milieuvriendelijke glazenwasser in Amsterdam


Boen Groen is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam en wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing voor bedrijven in Amsterdam en omgeving. Wij maken u ramen niet zomaar schoon, maar écht schoon zonder het milieu te veel te belasten. Schone gevelbeglazing geeft uw bedrijf een betere uitstraling. De eerste indruk die men heeft van uw bedrijf kan erg bepalend zijn. Boen Groen is hét glazenwassersbedrijf Amsterdam. Blinkende ramen dragen bij aan een goede eerste indruk – gun uzelf deze niet-overbodige luxe!

De Was & Wax methode van Boen Groen


Boen Groen maakt gebruikt van de beproefde was & wax methode. Wij zijn een glazenwassersbedrijf in Amsterdam die uw ramen wassen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die het beste resultaat leveren. Na een groene wasbeurt zijn uw ruiten blinkend schoon. Maar uiteraard moeten uw ramen ook schoon blijven.

Na het wassen behandelen wij de ramen daarom met een beschermende, onzichtbare wax waardoor er een beschermende laag op de ruiten achterblijft die maakt dat vuil, pollen en stof zich minder goed aan het glas hechten. Dit superieure, milieuvriendelijke schoonmaakprocedé maakt dat uw ramen langer schoon blijven dan na een behandeling door een gewoon glazenwassersbedrijf. Het is getest en bewezen!

Dé milieuvriendelijke glazenwasser in Amsterdam

Als milieuvriendelijk glazenwassersbedrijf gevestigd in Amsterdam hebben wij oog voor onze leefomgeving. Wij doen dan ook ons best om zo min mogelijk water te verspillen en enkel biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen te gebruiken. Zeker wanneer er buiten gereinigd wordt zoals vaak in het geval van glasbewassing, is dit van belang omdat water met daarin opgeloste schoonmaakmiddelen vaak op straat terechtkomt en in de grond trekt. Bij schoonmaakbedrijf  Boen Groen bent u ervan verzekerd dat het wassen van uw ramen geen schadelijke effecten heeft op het milieu en de dieren en planten in uw omgeving.

Boen Groen levert niet alleen een milieuvriendelijke schoonmaakservice in Amsterdam en omgeving, maar ook nog eens kwalitatief hoogstaande service tegen een zeer redelijk tarief. Aarzel daarom niet contact op te nemen met een van onze medewerkers en te informeren naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Kies voor een duurzamere toekomst met Boen Groen.