Boen Groen
Diensten

Schoonmaakonderhoud
in Amsterdam


Duurzaamheid en milieubewust handelen zijn belangrijke thema’s voor een schoonmaakbedrijf. Ook voor schoonmaakbedrijven in Amsterdam. Vraagt u zich af hoe u als bedrijf bij kunt dragen aan een schonere wereld? Uw keuze voor Boen Groen uit Amsterdam zorgt ervoor dat uw omgeving op milieubewuste wijze wordt schoongemaakt. Want Boen Groen is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf.

Elke dag goed schoon


Boen Groen is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf  gevestigd in Amsterdam dat zich specialiseert in schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en instanties waarbij wij enkel milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen inzetten. Deze zijn onschadelijk voor het milieu en helpen een negatieve werking van schadelijke chemische stoffen op de gezondheid voorkomen.

Boen Groen probeert als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam het watergebruik tot een minimum te beperken en heeft zich toegelegd op het gebruik van zachte, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Onze methode is net zo effectief als traditionele methoden van reguliere schoonmaakbedrijven – zo niet effectiever –  en past goed in de huidige maatstaven van duurzaamheid en milieubewustheid.

Wij voeren het dagelijks schoonmaakonderhoud binnen uw bedrijf professioneel uit – bij Boen Groen kunt u ervan op aan dat wanneer u ‘s avonds de deur dichttrekt, u de volgende ochtend in een heerlijke frisse ruimte binnenstapt. En dat elke dag!

Kijk verder op onze website voor meer informatie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Kies voor Boen Groen en maak de toekomst groener.