Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakdiensten
Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakbedrijf Amsterdam Boen Groen maakt milieuvriendelijk schoon en is gespecialiseerd in het dagelijks schoonmaakonderhoud van kantoren, horecagelegenheden, scholen, winkels, bedrijfsgebouwen en diverse instellingen. Van sanitair tot het parkeerterrein: wij nemen alles onder handen en zorgen ervoor dat het stralend schoon wordt en blijft. Dagelijks schoonmaakonderhoud is met name van belang voor ruimtes die iedere dag intensief worden gebruikt. Intensief gebruik van ruimtes maakt dat er zich relatief snel gebruiksslijtage  voordoet, vuil zich snel ophoopt en bacteriën zich snel kunnen verspreiden. Dit oogt niet alleen vies, dit heeft ook een negatief effect op de werk- en leefomgeving van mensen en kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid.

Schoonmaakonderhoud

Elke dag goed schoon

Boen Groen is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf  gevestigd in Amsterdam dat zich specialiseert in schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en instanties waarbij wij enkel milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen inzetten. Deze zijn onschadelijk voor het milieu en helpen een negatieve werking van schadelijke chemische stoffen op de gezondheid voorkomen.

Boen Groen probeert als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam het watergebruik tot een minimum te beperken en heeft zich toegelegd op het gebruik van zachte, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Onze methode is net zo effectief als traditionele methoden van reguliere schoonmaakbedrijven – zo niet effectiever –  en past goed in de huidige maatstaven van duurzaamheid en milieubewustheid.

Wij voeren het dagelijks schoonmaakonderhoud binnen uw bedrijf professioneel uit – bij Boen Groen kunt u ervan op aan dat wanneer u ‘s avonds de deur dichttrekt, u de volgende ochtend in een heerlijke frisse ruimte binnenstapt. En dat elke dag!

Kijk verder op onze website voor meer informatie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam - Boen Groen offerte aanvragen


iphone Telefoon: 020 – 354 26 20
mail E-mail: info@boengroen.nl