Scholen schoonmaak in Amsterdam


 Boen Groen houdt als milieuvriendelijk Schoonmaakbedrijf in Amsterdam ook rekening met de kinderen – Onze kinderen zijn ons lief. Ze zijn kwetsbaar en dus moeten we ze goed beschermen en met zorg opvoeden. Dit betekent niet alleen het verzorgen van goed onderwijs en een liefdevolle omgeving, maar ook een gezonde leefomgeving en een gezond milieu. Boen Groen kan bijdragen aan een gezonde omgeving voor onze kinderen. Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf verrichten wij schoonmaakdiensten zonder gebruik te maken van schadelijke chemische middelen. Zo zorgen wij voor een schone, frisse en hygiënische schoolomgeving zonder onze kinderen bloot te stellen aan giftige stoffen.

Kinderen stoppen veel in hun mond en spelen vaak op de grond. Het is dus niet alleen van belang dat het speelgoed en de materialen waarmee de kinderen op school spelen en werken goed gereinigd zijn, ook is het van belang dat tafels, stoelen en vloeren goed geboend worden. Vergeet ook het sanitair niet!

De schadelijkheid van chemische middelen voor de gezondheid van jonge kinderen moet niet worden onderschat. Deze stoffen kunnen bijtend en irriterend zijn en kunnen de kwaliteit van de lucht beïnvloeden. Met het inhuren van een milieuvriendelijke schoonmaakbedrijf hoeft zich hier echter geen zorgen over te maken: Boen Groen gebruikt deze middelen namelijk niet.

Biedt onze kinderen alleen het beste!


In één klas zitten vaak veel kinderen die allemaal hun eigen bacteriën mee naar school nemen: ziektekiemen en vuil verspreiden zich snel op school. Door dagelijks de klaslokalen te laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Boen Groen vermindert u een dergelijke verspreiding van bacteriën en viezigheid.

Boen Groen verzorgt het dagelijkse schoonmaakonderhoud op milieuvriendelijke wijze tegen een zeer betaalbaar tarief.

Wij werken effectief en professioneel en gaan graag met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact op met Boen Groen schoonmaakbedrijf te Amsterdam en laat u verrassen door onze service.

Ga voor duurzaamheid met Boen Groen en houd uw school schoon groen.