Boen Groen
Diensten

Specialistische reiniging
in Amsterdam


Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam heeft Boen Groen ook kennis van specialistische reiniging en dit doen we natuurlijk allemaal groen!

Specialistische reiniging vereist meer kennis van zaken en meer materiaal dan dagelijks schoonmaakonderhoud. Het team van medewerkers bij Groen Boen worden daarom getraind op dat ze naast dagelijks milieuvriendelijk schoonmaakonderhoud ook al uw specialistische schoonmaakopdrachten professioneel kunnen verrichten.

Boen Groen heeft dus naast alle benodigde technieken en apparatuur ook de juiste mensen in huis. Toegewijde en enthousiaste mensen die niet alleen zijn toegelegd op het milieu maar ook op het leveren van het beste resultaat. Bovendien zorgen wij dat onze leidinggevende het toezicht en overzicht goed bewaren en dagelijks de werkzaamheden van onze medewerkers checken. Zo blijft de kwaliteit waar wij voor staan gewaarborgd.

Stralend schone omgeving – een stralende lach


Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam doet Boen Groen effectieve reiniging van bijvoorbeeld vloeren, tapijten, computers, ramen en sanitair kan een enorm verschil maken wat betreft hygiëne, gezondheid en de wijze waarop u, uw collega’s of uw werknemers hun werkomgeving ervaren. Een stralend schone omgeving draagt zo bij aan het ontstaan van een stralend humeur! Bovendien draagt u door het inhuren van de diensten van Boen Groen bij aan een beter milieu – oftewel een betere leefomgeving voor ons allemaal.

Moeilijk verzoek? Geen probleem!

 Specialistische reiniging moet vaak worden uitgevoerd buiten kantooruren, maar dit is geen enkel probleem voor het team van Boen Groen. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar.

Daarnaast denken wij graag mee met u mee en doen wij ten alle tijden ons best aan uw wensen tegemoet te komen. Bent u veeleisend? Weet u niet of uw wensen überhaupt uitvoerbaar zijn? Schroom niet en neem contact op met Boen Groen: wij zorgen voor een milieuvriendelijke en professionele oplossing.

Kijk verder op onze website voor meer specifieke informatie over onze specialistische reinigingsdiensten.

Maak uw omgeving schoner met Boen Groen.