Schoonmaak bedrijven in Amsterdam


Milieuvriendelijk Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Hallen, loodsen, magazijnen, kantoren – noem het op: in al deze ruimtes zijn schone lucht, gepoetste vloeren en frisse toiletten belangrijk voor het functioneren van de mensen die er moeten werken. Boen Groen verzorgt het dagelijks schoonmaakonderhoud van bedrijfsgebouwen tegen een aantrekkelijke prijs waar een uitstekende service en goede, professionele resultaten tegenover staan!

Wij zijn een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam: wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Dit komt ook direct ten goede aan de kwaliteit van de lucht in uw bedrijfspand en kan zo gunstige effecten hebben op de gezondheid van uw werknemers.

Elke dag weer heerlijk schoon


Dagelijks schoonmaakonderhoud zorgt ervoor dat er zich geen vuil, viezigheid, stof en bacteriën kunnen ophopen in hoekjes, op planken, oppervlakten, hoekjes en in de lucht. Zo kunt u een prettige werkomgeving bieden aan uw werknemers wat uiteindelijk uw hele onderneming ten goede komt. Bedrijfsgebouwen bestaan uit verschillende soorten ruimten die elk een andere aanpak vereisen wat betreft reiniging.

Een hal met een betonvloer stelt uiteraard andere eisen aan de schoonmaker dan een gang met hoogpolig tapijt. Boen Groen is ervaren en professioneel in het reinigen van allerlei typen ruimtes en oppervlakten. Bij u kunt u werkelijk overal voor terecht. Ook voor glasbewassing en het reinigen van uw parkeerterrein! Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en hebben de juiste apparatuur tot hun beschikking. En dat alles groen!

Wij denken graag actief met u mee over de service die uw bedrijfsgebouw het beste past: neem contact op met Boen Groen en laat ons weten wat uw wensen zijn. Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Boen Groen doet er alles aan tegemoet te komen aan uw wensen en iedere dag opnieuw hoogstaande kwaliteit te leveren.

Maak uw omgeving schoner met Boen Groen.