Onze retail schoonmaakdiensten
in Amsterdam


Als Milieuvriendelijk Schoonmaakbedrijf in Amsterdam houdt Boen Groen zich ook bezig met winkels – Het uiterlijk van winkels in erg bepalend voor de waardering die u klanten uw zaak geven. Daarom is het cruciaal dat uw zaak schoon oogt, fris ruikt en glimt. De spiegels, de vloeren en vooral ook de gevel en de ramen dienen er iedere dag goed verzorgd uit te zien. Boen Groen neemt dergelijke schoonmaakklussen van u over en zorgt voor een sprankelend schoon resultaat – elke dag weer!

Boen Groen is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf wat wil zeggen dat wij geen gebruik maken van chemische middelen maar enkel biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruiken. Dit stelt ons in staat kwalitatief hoge schoonmaakdiensten te leveren zonder het milieu te belasten.

Beste service aan uw klanten


Uw klanten verdienen de beste service. Wij stellen u in staat iedere morgen klaar te staan voor u klanten in een representatieve, propere ruimte zonder stof en vuil op oppervlakten, vloeren of in de lucht. Bovendien stelt u uw klanten niet bloot aan de schadelijke bestanddelen die zich kunnen voordoen in reguliere chemische schoonmaakmiddelen. Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf maken wij namelijk enkel gebruik van de beste biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Zo bent u er van verzekerd u klanten het beste te kunnen bieden.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Boen Groen maakt niet alleen groen schoon, maar ook effectief, snel en goed. Wij werken zorgvuldig en onze medewerkers zijn enthousiast en bevlogen. Zij staan 100 % achter onze milieuvriendelijke doelstellingen en gaan iedere dag opnieuw voor het beste, schoonste resultaat. Geef ons uw wensen door en wij helpen u een plan van aanpak te ontwerpen en te realiseren. Neem snel contact op!

Maak uw retail omgeving schoner met Boen Groen.