Onze schoonmaakdiensten
in Amsterdam


Milieuvriendelijk Schoonmaakbedrijf Amsterdam Boen Groen maakt ook milieuvriendelijk schoon bij diverse instellingen – Instellingen betreffen alle dienstverlenende organisaties – dit kan gaan om een zorginstelling voor ouderen, kinderen of gehandicapten, of het kantoor van een financieel bureau of het loket van een hulpinstantie. Wat al deze instellingen gemeen hebben is dat er zowel vaste medewerkers aanwezig zijn als bezoekers.

Vanwege deze combinatie is goed schoonmaakonderhoud van extra belang. Bezoekers nemen namelijk allerlei bacteriën en vuil van buiten mee naar binnen waardoor uw werknemers extra worden blootgesteld aan ziektekiemen en viezigheid. Een schone werkomgeving is niet alleen van belang voor de gezondheid, maar ook voor het plezier dat men aan hun werkomgeving beleeft en dus aan het werk zelf.

Schoon van binnen en buiten


De gezondheid van werknemers en bezoekers wordt niet alleen beïnvloed door omgeving en de lucht, maar ook door de middelen die gebruikt worden bij het schoonmaken. In chemische middelen zitten vaak agressieve, bijtende en irriterende bestanddelen die achterblijven op oppervlakten of in de lucht terechtkomen na het gebruik ervan.

Na een milieuvriendelijke schoonmaakbeurt door Boen Groen is hiervan geen sprake. Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn voor milieu, plant, mens en dier. Zo beschermt u uw werknemers en bezoekers extra!

Boen Groen verzorgt al uw dagelijks schoonmaakonderhoud van het reinigen van de toetsenborden van uw medewerkers tot het reinigen van het parkeerterrein. Dit alles doen wij effectief, snel, professioneel en voor heel aantrekkelijke tarieven.

Neem contact op met Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Boen Groen en vraag naar de mogelijkheden binnen uw schoonmaakbudget. Laat u verrassen door het groene boenen dat wij voor u kunnen doen!

Maak uw omgeving duurzaam schoner met Boen Groen.