Onze schoonmaakdiensten
in Amsterdam


Boen Groen is als milieuvriendelijk Schoonmaakbedrijf in Amsterdam ook gespecialiseerd in kantoor schoonmaak. Het ene kantoor is het andere niet en daarom vereist elke kantoor schoonmaak een eigen aanpak. Op sommige kantoren werkt een klein aantal mensen fulltime, terwijl andere kantoren druk worden bezocht door een divers publiek van freelancers, flexwerkers , bezoekers, klanten,  opdrachtgevers etc. Boen Groen helpt u bij het nadenken over de beste wijze om uw kantoor schoon te maken en schoon te houden.

Vuil en stof is niet alleen vervelend als het zichtbaar is op tafeloppervlakten, uw beeldscherm of op de gang. Een vervuilde lucht kan schadelijk zijn voor de gezondheid van uw werknemers en collega’s, de waardering van de werkomgeving negatief beïnvloeden en daarmee kwalijk zijn voor de prestaties die zij leveren, het ziekteverzuim en het plezier waarmee men naar het werk komt.

Investeren in een effectieve en professionele schoonmaakmethode is daarom niet alleen belang voor het welzijn van de mensen op de werkvloer, maar ook voor dat van uw onderneming! Kies zorgvuldig een bedrijf aan wie u de schoonmaak van uw kantoor gerust kunt overlaten.

Niet alleen stof is vies


Naast viezigheid kunnen ook de bestanddelen in bepaalde reguliere, chemische schoonmaakmiddelen schadelijk zijn. Bij Boen Groen hoeft u niet bang te zijn voor de lange termijneffecten van deze stoffen. Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf maken wij enkel met biologische afbreekbare schoonmaakmiddelen uw kantoor schoon.

Daarnaast beperken wij het waterverbruik bij de schoonmaakwerkzaamheden zo veel mogelijk en komen wij indien mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk.

 Zo passen onze milieuvriendelijke schoonmaakdiensten uitstekend in uw doelstelling aan het milieu bij te dragen. Bovendien is werken met Boen Groen efficiënt, want wij boenen alles van top tot teen. Dat betekent: van uw beeldscherm tot en met het parkeerterrein. Bij Boen Groen kunt u niet alleen de beste service verwachten, maar ook de meest complete én meest milieuvriendelijke en dat alles tegen aantrekkelijke tarieven.

Neem contact op met Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Boen Groen voor informatie of vraag direct een offerte aan voor uw kantoor schoonmaak.

Maak uw omgeving schoner met Boen Groen.