Horeca schoonmaak in Amsterdam


Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Er komt steeds meer bewijs dat chemische schoonmaakproducten slecht zijn voor de gezondheid. Toch is het nog eerder regel dan uitzondering dat in cafés, kroegen, clubs, restaurants en andere horecagelegenheden schoongemaakt wordt met chemicaliën. Niet fijn voor bezoekers, werknemers én het milieu.

Gelukkig zijn er ook horecaondernemers die hier iets aan willen doen. Boen Groen is er voor hen: als schoonmaakbedrijf horeca leveren wij kwalitatiefde beste schoonmaakdiensten, én we doen dit met zorg voor het milieu. We gebruiken enkel biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Daarnaast gaan we bewust om met water en reizen onze medewerkers zoveel mogelijk met de fiets of het O.V.

Stralend schone omgeving – een stralende lach


Wij werken snel maar zorgvuldig en leveren altijd het beste resultaat. Vaak vinden de schoonmaakwerkzaamheden voor horecagelegenheden buiten openingstijdenplaats. Voor Boen Groen is dit geen enkel probleem. Wij maken professioneel, effectief én milieuvriendelijk schoon waar en wanneer u wilt.

Wij reinigen alles, uw sanitair, uw bar, uw restaurantvloer, de ramen, de gevel en natuurlijk de keuken. Hiertoe beschikken wij over zowel de juiste apparatuur als de juiste mensen. Ook denken wij graag met u mee over hoe de schoonmaak van uw zaak het beste geregeld kan worden.

Boen Groen: de meest bewuste keuze voor een schoonmaakbedrijf horeca.

Neem daarom snel contact op met Boen Groen en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Maak uw omgeving schoner met Boen Groen.