Schoonmaakbedrijf Hotels

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Branches
Schoonmaakbedrijf Hotels

Wij zijn milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam en bieden onze diensten ook aan hotels – Steeds meer hotels geven hun bezoekers de mogelijkheid bij te dragen aan het milieu door de handdoeken en het linnengoed niet al na één gebruik te laten wassen. Dit past goed in het toenemende bewustzijn dat een ieder een steentje bij kan dragen aan een gezond milieu voor de huidige en toekomstige generaties. Maar schoonmaakwerkzaamheden worden hierbij vaak over het hoofd gezien.

Boen Groen voorziet hier wel in: wij zijn een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken dat geen gebruik maakt van schadelijke chemische middelen maar schoonmaakdiensten levert met respect voor de natuur en het milieu. Dat wil zeggen, wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en letten op ons waterverbruik.

schoonmaakbedrijf hotels

Linnen, vloeren, tapijten
In hotels moet véél gereinigd worden: van het linnengoed, tot de tapijten op de gangen, de vloer van de lobby, de ruiten in de gevel, de spiegels in de liften etc.. Boen Groen doet dat alles en méér: het sanitair, het parkeerterrein, de computers waar bezoekers gebruik van kunnen maken, de gevels – noem het maar op. En dat alles doen wij professioneel, effectief én groen.
Wij werken samen met bevlogen medewerkers die verstand van zaken hebben en beschikken over de juiste apparatuur en middelen om de schoonmaakdiensten te leveren die voldoen aan uw eisen en de milieuvriendelijke eisen die wij aan ons zelf stellen. Bovendien gaan we graag met u in gesprek over de vraag hoe wij de schoonmaak van uw hotel het meest effectief kunnen aanpakken voor het bereiken van de beste resultaten.

Een fris hotel betekent blije bezoekers én tevreden werknemers! Neem daarom gauw contact op met Schoonmaakbedrijf Amsterdam Boen Groen en laat u verrassen door onze tarieven en uitstekende service.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam - Boen Groen offerte aanvragen


iphone Telefoon: 020 – 354 26 20
mail E-mail: info@boengroen.nl