Schoonmaakbedrijf Restaurants

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Branches
Schoonmaakbedrijf Restaurants

Schoonmaakbedrijf Amsterdam Boen Groen maakt milieuvriendelijk schoon in restaurant en bars – In openbare gelegenheden waar drank en voedsel wordt geserveerd is hygiëne van groot belang. Niet alleen om gezondheidsredenen: het oog wil ook wat! Vaak vinden de schoonmaakwerkzaamheden voor horecagelegenheden buiten kantoortijden plaats. Voor Boen Groen is dit geen enkel probleem. Wij maken professioneel, effectief én milieuvriendelijk schoon waar en wanneer u wilt.

Van de bar, tot de keuken: Boen Groen zorgt ervoor dat alles schoon is – niet alleen optisch, maar ook écht hygiënisch schoon. Geen rare luchtjes, plakkerige oppervlakten en stof. Wij werken snel maar zorgvuldig en leveren altijd het beste resultaat. Omdat wij een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf zijn, gebruiken wij enkel biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. In ruimtes waar wordt gedronken en gegeten heeft dit bij uitstek toegevoegde waarde.

schoonmaakbedrijf restaurants

Groen is beter
Steeds meer horecagelegenheden gaan over op duurzaam en milieuvriendelijk. Dan kan de schoonmaak natuurlijk niet achterblijven. Biologische producten serveren terwijl u het sanitair met bijtende middelen schoonmaakt die schadelijk zijn voor mensen, dieren en planten strookt uiteraard niet. Toch vergeten veel ondernemers dit aspect van de bedrijfsvoering.
Boen Groen voorziet in dit gat: wij leveren kwalitatief de beste schoonmaakdiensten én doen dit met zorg voor het milieu. Zo gebruiken wij zo min mogelijk water en geen schadelijke middelen en reizen onze medewerkers zo veel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer.

Boen Groen is als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Amsterdam van alle markten thuis. Dat wil zeggen, wij reinigen uw sanitair, uw bar, uw restaurantvloer, de ramen, de gevel en zelfs het parkeerterrein. Hiertoe beschikken wij over zowel de juiste apparatuur als de juiste mensen. Ook denken wij graag met u mee over hoe de schoonmaak van uw zaak het beste geregeld kan worden.

Neem daarom snel contact op met Boen Groen en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam - Boen Groen offerte aanvragen


iphone Telefoon: 020 – 354 26 20
mail E-mail: info@boengroen.nl