Onze schoonmaakdiensten in Amsterdam


Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Steeds meer restaurants zetten in op duurzaam en milieuvriendelijk. Dan kan de schoonmaak natuurlijk niet achterblijven. Je weet dat er iets niet klopt wanneer biologische producten geserveerd worden terwijl het sanitair met bijtende middelen wordt schoonmaakt die schadelijk zijn voor mensen, dieren en planten. Toch vergeten veel ondernemers dit duurzaamheidsaspectvan de bedrijfsvoering.

Boen Groen gebruikt voor de schoonmaak van uw restaurant alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen: tegenwoordig kun je eigenlijk niet anders meer in ruimtes waar wordt gedronken en gegeten. Daarnaast gaan we bewustom met ons water en met onze werknemers. We beperken ons grondstoffengebruik en we reizen zoveel mogelijk met fiets en openbaar vervoer. 

Restaurant schoonmaak op maat


Van de bar, tot de keuken: Boen Groen zorgt ervoor dat uw restaurant schoon is – niet alleen optisch, maar ook écht hygiënisch schoon. Geen rare luchtjes, plakkerige oppervlakten en stof. Wij werken snel maar zorgvuldig en leveren altijd het beste resultaat. We hebben kennis van de eisen van de voedsel- en warenautoriteit dus daarover heeft u geen zorgen meer.

Uiteraard is het geen enkel probleem om schoon te maken buiten openingstijden – wij komen waar en wanneer u wilt. We denken graag met u mee over de beste manier om uw zaak schoon te maken.

Wilt u een schoon en hygiënisch restaurant zonder chemicaliën? Kies voor Boen Groen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan.

Maak uw omgeving schoner met Boen Groen.