Schoonmaakbedrijf Boen Groen in Amstelveen


Boen Groen is hét schoonmaakbedrijf voor Amstelveen en omstreken. Onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis om al uw schoonmaakwerk snel en professioneel uit te voeren. Wij zijn het ideale schoonmaakbedrijf voor uw horecagelegenheid aan het Amsterdamse bos. Ook hebben we een aparte schoonmaakdienst voor kantoren, waarmee we kunnen garanderen dat uw kantoorpand in het Stadshart van Amstelveen altijd haar professionele uitstraling behoudt.

In ons werk kiezen we voor persoonlijk contact met onze afnemers. Dit ziet u terug in de manier waarop wij onze werkzaamheden actief naar u terugkoppelen. Bij ons blijft u altijd goed op de hoogte.

Verder kiest Boen Groen voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. We maken uitsluitend gebruik van producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Hiernaast gebruiken we waterbesparende methodes en werken we met afvalscheiding. Voor duurzame schoonmaakdiensten in Amstelveen kiest u voor Boen Groen.


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

“Boen Groen werkt goed en ook nog op basis van een mooie filosofie, door uitsluitend met ecologisch verantwoorde producten te werken. De schoonmakers zijn vriendelijk (altijd vrolijk!) en klantgericht.”

– Ruby Samad, Google Reviews

De diensten van Schoonmaakbedrijf Boen Groen in Amstelveen


  • Milieuvriendelijke reinigingsproducten én verpakkingen -Uw personeel werkt graag in een hygiënische omgeving en ook uw klanten zijn gebaat bij schone voorzieningen. Wij zorgen iedere dag weer voor resultaat.
  • Glasbewassing - Wij houden uw ramen schoon en gebruiken daarvoor minder water dan de concurrent. Groene glasbewassing zorgt op termijn voor een enorme besparing.
  • Dieptereiniging van het sanitair - Wij reinigen het sanitair in uw pand zorgvuldig en besteden hier nadrukkelijk aandacht aan. Op deze manier zorgen we dat uw sanitair niet alleen schoon lijkt, maar ook echt schoon is.
  • Tapijtreiniging - Voor het reinigen van tapijten maken wij gebruik van koolzuurreiniging. Het binnengedrongen vuil komt naar de oppervlakte en wordt vervolgens moeiteloos verwijderd.
  • Vloeronderhoud - Iedere ondergrond vereist een andere aanpak. Wij passen verschillende technieken toe die geschikt zijn voor uw vloer. Zo kunt u jaren vooruit.
  • Specialistische reiniging - Onze specialistische aanpak houdt ruimtes en voorwerpen fris en schoon. Zo kunt u de zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden.

 

Waarom Boen Groen inzetten in Amstelveen?

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke middelen.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Boen Groen werkt met vaste medewerkers op vaste gebieden en biedt goede arbeidsvoorwaarden. We stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel en zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek.

Flexibel en
resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

Maak Amstelveen duurzaam schoon met schoonmaakbedrijf Boen Groen.