Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf Amstelveen

“Boen Groen werkt goed en ook nog op basis van een mooie filosofie, door uitsluitend met ecologisch verantwoorde producten te werken. De schoonmakers zijn vriendelijk (altijd vrolijk!) en klantgericht.”

– Ruby Samad, Google Reviews

De diensten van Schoonmaakbedrijf Boen Groen in Amstelveen

mini_icoDagelijks schoonmaakonderhoud

Uw personeel werkt graag in een hygiënische omgeving en ook uw klanten zijn gebaat bij schone voorzieningen. Wij zorgen iedere dag weer voor resultaat.

mini_icoGlasbewassing

Wij houden uw ramen schoon en gebruiken daarvoor minder water dan de concurrent. Groene glasbewassing zorgt op termijn voor een enorme besparing.

mini_ico Dieptereiniging van het sanitair

Wij reinigen het sanitair in uw pand zorgvuldig en besteden hier nadrukkelijk aandacht aan. Op deze manier zorgen we dat uw sanitair niet alleen schoon lijkt, maar ook echt schoon is.

mini_icoTapijtreiniging

Voor het reinigen van tapijten maken wij gebruik van koolzuurreiniging. Het binnengedrongen vuil komt naar de oppervlakte en wordt vervolgens moeiteloos verwijderd.

mini_icoVloeronderhoud

Iedere ondergrond vereist een andere aanpak. Wij passen verschillende technieken toe die geschikt zijn voor uw vloer. Zo kunt u jaren vooruit.

mini_ico Specialistische reiniging

Onze specialistische aanpak houdt ruimtes en voorwerpen fris en schoon. Zo kunt u de zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden.

schoonmaakbedrijf scholen
schoonmaakbedrijf retail

Waarom Boen Groen inzetten in Amstelveen?

mini_ico

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke middelen.

mini_ico

Vriendelijk en bekwaam personeel

Boen Groen werkt met vaste medewerkers op vaste gebieden en biedt goede arbeidsvoorwaarden. We stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel en zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek.

mini_ico

Flexibel en resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

mini_ico

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

[iphorm id=”1″ name=”Contact”]