Boen Groen, uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord


Boen Groen is al jaren een betrouwbare schoonmaakpartner in Amsterdam-Noord. We zijn door het hele stadsdeel actief, in verschillende sectoren. Zo kunt u bij ons terecht voor een dieptereiniging van uw horecagelegenheid, maar ook voor de schoonmaak van uw winkelpand in winkelcentrum Boven ’t Y. Ook zetten wij ons graag in om de verschillende cafés, brasseries en lunchrooms aan het IJ schoon en fris te houden.

We zijn ook bij u in de wijk op Amsterdam Noord actief. Heeft u een bedrijfspand in de Molenwijk, Tuindorp Oostzaan of Buiksloot? Dan helpen we u graag verder. Onze schoonmakers komen in heel Amsterdam en zijn in vaste dienst bij Boen Groen. U mag er dus op vertrouwen dat ze snel bij u op locatie zijn in Amsterdam Noord en hun werk vlot en vakkundig uitvoeren.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam-Noord? Boen Groen staat voor u klaar.


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

“We are very happy with Boen Groen. If you want to change something, they are always in for new ideas!”

– Edith Lacques, Google Reviews

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord


  • Dagelijks schoonmaakonderhoud - Boen Groen faciliteert het dagelijks schoonmaakonderhoud van uw kantoor, restaurant of instelling in Amsterdam Noord. Klant- en werknemerstevredenheid stijgt in een hygiënische omgeving.
  • Glasbewassing - Boen Groen dankt haar naam aan de milieubewuste schoonmaakmethodes die worden gebruikt. Onze groene glasbewassing zorgt voor een aanzienlijke waterbesparing.
  • Dieptereiniging van het sanitair - Boen groen zorgt voor een dieptereiniging van het sanitair. Zo creëert u een hygiënische omgeving voor medewerkers en klanten in uw kantoorpand in Amsterdam Noord.
  • Tapijtreiniging - Boen Groen maakt gebruik van koolzuurreiniging, een milieuvriendelijk vorm van tapijtreiniging die afrekent met het meest hardnekkige vuil.
  • Vloeronderhoud - Onze medewerkers gebruiken de correcte schoonmaakmethodes voor uw ondergrond. De vloer wordt grondig gereinigd en behoudt een frisse uitstraling.
  • Specialistische reiniging - Ons personeel hanteert een specialistische aanpak die resultaat boekt. Ruimtes en gebruiksvoorwerpen worden grondig schoongemaakt volgens de laatste schoonmaaktechnieken.

 

Waarom kiezen voor Boen Groen in Amsterdam Noord?

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

Flexibel en
resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.