Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord

mini_ico Specialistische reiniging

Ons personeel hanteert een specialistische aanpak die resultaat boekt. Ruimtes en gebruiksvoorwerpen worden grondig schoongemaakt volgens de laatste schoonmaaktechnieken.

mini_icoGlasbewassing

Boen Groen dankt haar naam aan de milieubewuste schoonmaakmethodes die worden gebruikt. Onze groene glasbewassing zorgt voor een aanzienlijke waterbesparing.

mini_ico  Dieptereiniging van het sanitair

Boen groen zorgt voor een dieptereiniging van het sanitair. Zo creëert u een hygiënische omgeving voor medewerkers en klanten in uw kantoorpand in Amsterdam Noord.

mini_icoDagelijks schoonmaakonderhoud

Boen Groen faciliteert het dagelijks schoonmaakonderhoud van uw kantoor, restaurant of instelling in Amsterdam Noord. Klant- en werknemerstevredenheid stijgt in een hygiënische omgeving.

mini_icoTapijtreiniging

Boen Groen maakt gebruik van koolzuurreiniging, een milieuvriendelijk vorm van tapijtreiniging die afrekent met het meest hardnekkige vuil.

mini_icoVloeronderhoud

Onze medewerkers gebruiken de correcte schoonmaakmethodes voor uw ondergrond. De vloer wordt grondig gereinigd en behoudt een frisse uitstraling.

kantoor schoonmaak amsterdam
schoonmaakbedrijf retail

Waarom kiezen voor Boen Groen in Amsterdam Noord?

mini_ico

Milieubewuste schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

mini_ico

Vriendelijk personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

mini_ico

Flexibel en doelgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

mini_ico

Voordelige tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

Google-reviews

“We are very happy with Boen Groen. If you want to change something, they are always in for new ideas!”

– Edith Lacques, Google Reviews

[iphorm id=”1″ name=”Contact”]