Boen Groen, uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam West


Boen Groen is een jong en veelzijdig schoonmaakbedrijf. We zijn gevestigd in Amsterdam-Zuidoost en vanuit daar bedienen we alle wijken van onze mooie stad, waaronder Amsterdam West. De horeca groeit hard in West en wij helpen u graag bij de schoonmaak van uw nieuwe restaurant in de Krommerdt, of uw lunchroom bij het Rembrandtpark. Natuurlijk zijn we ook beschikbaar voor de schoonmaak van publieke instellingen, kantoorruimtes of winkelpanden in Amsterdam West.

Boen Groen staat niet alleen bekend om schoonmaakdiensten van topkwaliteit, maar ook om haar groene imago. Onze schoonmaakproducten zijn ecologisch en onze medewerkers worden individueel getraind om het milieu zo veel mogelijk te ontzien.

Wij staan voor:

  • Veelvuldig contact met de klant
  • Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten
  • Duurzame schoonmaakproducten

We werken flexibel en resultaatgericht, tegen zeer voordelige tarieven. In samenspraak met uw bedrijf of organisatie stellen we een schoonmaakplan op, zodat uw pand er altijd goed verzorgd en professioneel uitziet. Als Amsterdammers kennen wij de stad goed en kunnen we snel schakelen. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Boen Groen is uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam West!


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

“Goede en klantvriendelijke service. Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten en betaalbaar.”

– Louaie El Rowidi, Google Reviews

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam West


  • Dagelijks schoonmaakonderhoud - Onze vaste medewerkers denken met uw mee en houden rekening met uw wensen. Voor zowel grote als kleine schoonmaakdiensten kunt u direct bij ons terecht.
  • Glasbewassing - Groene glasbewassing zorgt op korte termijn voor een aanzienlijke waterbesparing. Door te kiezen voor Boen Groen gaat u verspilling tegen en denkt u aan het milieu.
  • Dieptereiniging van het sanitair - Uw sanitair is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een dieptereiniging waardoor het sanitair niet alleen fris oogt, maar ook optimaal gereinigd is.
  • Tapijtreiniging - Bij koolzuurreiniging wordt een mengsel van koolzuur en schoonmaakmiddel verspreid over een tapijt. Op deze manier kan het materiaal snel en eenvoudig worden gereinigd, zonder extra belasting voor het milieu.
  • Vloeronderhoud - Om de levensduur van uw vloer te verlengen is eerlijk onderhoud van belang. Boen Groen houdt uw vloer jarenlang in uitstekende staat.
  • Specialistische reiniging - Kantoren, vergaderzalen, gangpaden en kantoorartikelen worden regelmatig gebruikt. Met onze specialistische schoonmaaktechnieken blijven openbare ruimtes en voorwerpen opgeruimd en schoon.

Boen Groen inzetten in Amsterdam West?

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

Flexibel en
resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.