Schoonmaakbedrijf Amsterdam West

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf Amsterdam West

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam West

mini_icoDagelijks schoonmaakonderhoud

Onze vaste medewerkers denken met uw mee en houden rekening met uw wensen. Voor zowel grote als kleine schoonmaakdiensten kunt u direct bij ons terecht.

mini_icoTapijtreiniging

Bij koolzuurreiniging wordt een mengsel van koolzuur en schoonmaakmiddel verspreid over een tapijt. Op deze manier kan het materiaal snel en eenvoudig worden gereinigd, zonder extra belasting voor het milieu.

mini_icoVloeronderhoud

Om de levensduur van uw vloer te verlengen is eerlijk onderhoud van belang. Boen Groen houdt uw vloer jarenlang in uitstekende staat.

mini_ico Specialistische reiniging

Kantoren, vergaderzalen, gangpaden en kantoorartikelen worden regelmatig gebruikt. Met onze specialistische schoonmaaktechnieken blijven openbare ruimtes en voorwerpen opgeruimd en schoon.

mini_icoGlasbewassing

Groene glasbewassing zorgt op korte termijn voor een aanzienlijke waterbesparing. Door te kiezen voor Boen Groen gaat u verspilling tegen en denkt u aan het milieu.

mini_ico Dieptereiniging van het sanitair

Uw sanitair is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een dieptereiniging waardoor het sanitair niet alleen fris oogt, maar ook optimaal gereinigd is.

Glazenwassersbedrijf Amsterdam
kantoor schoonmaak amsterdam

Boen Groen inzetten in Amsterdam West?

mini_ico

Milieubewuste schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

mini_ico

Vriendelijk personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

mini_ico

Flexibel en doelgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

mini_ico

Voordelige tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

Google-reviews

“Goede en klantvriendelijke service.
Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten en betaalbaar.”

– Louaie El Rowidi, Google Reviews

[iphorm id=”1″ name=”Contact”]