Boen Groen, uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuid


Boen Groen is klaar voor al uw schoonmaakopdrachten in Amsterdam Zuid. Wij komen graag langs bij uw café in de Pijp, of uw restaurant aan het Museumplein. Ook zijn we actief aan de Zuidas, waar zich gedurende de afgelopen jaren veel grote bedrijven hebben gevestigd. Boen Groen biedt voor kantoren een speciale schoonmaakdienst aan, om uw nieuwe kantoor in optimale schone staat te houden.
Onze medewerkers zijn ervaren en goed geïnstrueerd. Zij gaan zorgvuldig, snel en milieuvriendelijk te werk, wat in een veelzijdig en actief stadsdeel als Amsterdam Zuid van groot belang is. Bij Boen Groen gaan efficiëntie en duurzaamheid hand in hand.

Onze doelstellingen zijn helder:

  • Concrete afspraken met onze afnemers
  • Effectieve schoonmaakmethodes
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we in overleg een schoonmaakprogramma op. Zo zorgen we samen dat uw pand professioneel en goed verzorgd voor de dag komt. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuid? Dan horen we graag van u. Onze resultaatgerichte aanpak heeft al talloze klanten geholpen. Kunnen we u ook van dienst zijn?


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

“Goede en klantvriendelijke service. Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten en betaalbaar.”

– Louaie El Rowidi, Google Reviews

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuid


  • Dagelijks schoonmaakonderhoud - Boen Groen is beschikbaar voor dagelijks schoonmaakonderhoud, maar we kunnen ook langskomen voor een jaarlijkse grote schoonmaak. Zeker bij grote bedrijfspanden op de Zuidas is dit raadzaam.
  • Glasbewassing - Ons bedrijf zet in op groene glasbewassing. Met minder water bereiken wij betere resultaten. We gebruiken daarvoor schoonmaakmiddelen die het klimaat niet verder belasten.
  • Dieptereiniging van het sanitair - Sanitair dient niet alleen fris te ruiken, maar ook goed schoon te zijn. Dankzij onze dieptereiniging kunnen uw medewerkers, gasten en klanten zorgeloos gebruik maken van schone sanitaire voorzieningen.
  • Tapijtreiniging - Koolzuurreiniging is een manier om hardnekkig vuil uit tapijten te halen. Boen Groen gebruikt deze milieuvriendelijke schoonmaaktechniek al jaren met veel succes.
  • Vloeronderhoud - Iedere vloer vergt een andere aanpak. Onze schoonmakers kiezen nadrukkelijk voor een aanpak die het best aansluit bij de aanwezige ondergrond.
  • Specialistische reiniging - Onze schoonmakers richten zich niet alleen op de plekken waar ze komen, maar ook op de meubels die ze daar aantreffen. Alles blijft hygiënisch en keurig verzorgd achter.

Waarom Boen Groen inzetten in Amsterdam Zuid?

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

Flexibel en
resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.