Schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid

De diensten van schoonmaakbedrijf Boen Groen in Amsterdam Zuid

mini_icoDagelijks schoonmaakonderhoud

Boen Groen is beschikbaar voor dagelijks schoonmaakonderhoud, maar we kunnen ook langskomen voor een jaarlijkse grote schoonmaak. Zeker bij grote bedrijfspanden op de Zuidas is dit raadzaam.

mini_icoTapijtreiniging

Koolzuurreiniging is een manier om hardnekkig vuil uit tapijten te halen. Boen Groen gebruikt deze milieuvriendelijke schoonmaaktechniek al jaren met veel succes.

mini_icoVloeronderhoud

Iedere vloer vergt een andere aanpak. Onze schoonmakers kiezen nadrukkelijk voor een aanpak die het best aansluit bij de aanwezige ondergrond.

mini_ico Specialistische reiniging

Onze schoonmakers richten zich niet alleen op de plekken waar ze komen, maar ook op de meubels die ze daar aantreffen. Alles blijft hygiënisch en keurig verzorgd achter.

mini_icoGlasbewassing

Ons bedrijf zet in op groene glasbewassing. Met minder water bereiken wij betere resultaten. We gebruiken daarvoor schoonmaakmiddelen die het klimaat niet verder belasten.

mini_ico Dieptereiniging van het sanitair

Sanitair dient niet alleen fris te ruiken, maar ook goed schoon te zijn. Dankzij onze dieptereiniging kunnen uw medewerkers, gasten en klanten zorgeloos gebruik maken van schone sanitaire voorzieningen.

Schoonmaakbedrijf Restaurants
Schoonmaakonderhoud Kantoor

Waarom Boen Groen inzetten in Amsterdam Zuid?

mini_ico

Milieubewuste schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

mini_ico

Vriendelijk personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

mini_ico

Flexibel en doelgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

mini_ico

Voordelige tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

Google-reviews

“Goede en klantvriendelijke service.
Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten en betaalbaar.”

– Louaie El Rowidi, Google Reviews

[iphorm id=”1″ name=”Contact”]