Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuidoost?


Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam-Zuidoost? Maak kennis met Boen Groen. Vanuit ons pand aan de Keienbergweg verzorgen wij schoonmaakdiensten in heel Groot-Amsterdam, waaronder de diverse stadsdelen zoals Amsterdam Zuidoost.

We kennen de omgeving rondom Amsterdam Zuidoost door en door, waardoor we snel kunnen anticiperen en in een handomdraai bij u op de stoep kunnen staan. Boen Groen houdt uw restaurant aan het Gaasperplaspark, of uw winkelpand in winkelcentrum Reigersbos brandschoon. Ook verzorgen wij de schoonmaak van grote bedrijfspanden en kantoren. Heeft u een kantoor aan de Paasheuvelweg, of bij het Academisch Medisch Centrum? Dan zorgen wij dat uw kantoor altijd schoon is en een professionele uitstraling heeft.

Boen Groen onderscheidt zich met milieuvriendelijke schoonmaakmethodes. We gebruiken enkel schoonmaakmiddelen die niet belastend zijn voor het klimaat. Daarbij proberen onze deskundige medewerkers waterverspilling tegen te gaan en doen zij aan recycling. Als u kiest voor Boen Groen in uw omgeving Amsterdam Zuidoost, kiest u voor groene schoonmaak van hoge kwaliteit.


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

“We are very happy with Boen Groen. If you want to change something, they are always in for new ideas!”

– Edith Lacques, Google Reviews

De diensten van schoonmaakbedrijf Boen Groen in Amsterdam Zuidoost


  • Dagelijks schoonmaakonderhoud - Zowel uw personeel als uw klanten hebben baat bij een smetteloos pand. Uw medewerkers werken prettiger in een hygiënische omgeving en uw klanten waarderen een nette ruimte.
  • Glasbewassing - Boen Groen houdt al uw ramen brandschoon, zonder daarbij te veel water te gebruiken. Onze groene glasbewassing zorgt al op korte termijn voor een interessante waterbesparing.
  • Dieptereiniging van het sanitair - Schoon sanitair is van essentieel belang voor elke organisatie. Dankzij de dieptereiniging van Boen Groen oogt uw sanitair niet alleen hygiënisch, maar is het oppervlak door en door schoon.
  • Tapijtreiniging - Wij reinigen tapijten met behulp van koolzuurreiniging. Met deze techniek kan zelfs diep ingetrokken vuil snel en eenvoudig worden weggehaald.
  • Vloeronderhoud - Zonder degelijke vloerreiniging verliest uw vloer zijn uitstraling. Met de juiste reinigingstechnieken blijft uw vloer lange tijd zo goed als nieuw.
  • Specialistische reiniging - Onze ervaren medewerkers zijn vast en dienst en gebruiken effectieve schoonmaakproducten. Hun specialistische aanpak zorgt voor optimaal resultaat in winkelpanden, restaurants en kantoorruimtes.

Waarom Boen Groen inzetten in Amsterdam Zuidoost?

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

Flexibel en
resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.