Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Zuidoost

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf Amsterdam-Zuidoost

De diensten van schoonmaakbedrijf Boen Groen in Amsterdam Zuidoost

mini_ico Specialistische reiniging

Onze ervaren medewerkers zijn vast en dienst en gebruiken effectieve schoonmaakproducten. Hun specialistische aanpak zorgt voor optimaal resultaat in winkelpanden, restaurants en kantoorruimtes.

mini_icoGlasbewassing

Boen Groen houdt al uw ramen brandschoon, zonder daarbij te veel water te gebruiken. Onze groene glasbewassing zorgt al op korte termijn voor een interessante waterbesparing.

mini_ico Dieptereiniging van het sanitair

Schoon sanitair is van essentieel belang voor elke organisatie. Dankzij de dieptereiniging van Boen Groen oogt uw sanitair niet alleen hygiënisch, maar is het oppervlak door en door schoon.

mini_icoDagelijks schoonmaakonderhoud

Zowel uw personeel als uw klanten hebben baat bij een smetteloos pand. Uw medewerkers werken prettiger in een hygiënische omgeving en uw klanten waarderen een nette ruimte.

mini_icoTapijtreiniging

Wij reinigen tapijten met behulp van koolzuurreiniging. Met deze techniek kan zelfs diep ingetrokken vuil snel en eenvoudig worden weggehaald.

mini_icoVloeronderhoud

Zonder degelijke vloerreiniging verliest uw vloer zijn uitstraling. Met de juiste reinigingstechnieken blijft uw vloer lange tijd zo goed als nieuw.

kantoor schoonmaak amsterdam
schoonmaakbedrijf retail

Waarom Boen Groen inzetten in Amsterdam Zuidoost?

mini_ico

Milieubewuste schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

mini_ico

Vriendelijk personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

mini_ico

Flexibel en doelgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

mini_ico

Voordelige tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

Google-reviews

“We are very happy with Boen Groen. If you want to change something, they are always in for new ideas!”

– Edith Lacques, Google Reviews

[iphorm id=”1″ name=”Contact”]