Boen Groen, uw schoonmaakbedrijf in Hoofddorp


Wij zijn Boen Groen, een dynamisch en duurzaam schoonmaakbedrijf uit Amsterdam-Zuidoost. Wanneer u gebruik maakt van onze schoonmaakdiensten zorgen wij dat uw winkel, bedrijfspand, kantoorgebouw of publieke instelling aan alle hygiënische eisen voldoet en blijft voldoen. Vanuit onze centrale locatie, verzorgen wij ook onze schoonmaakdiensten in Hoofddorp.

We zijn in alle wijken actief, waaronder de Beukenhorst, Hoofddorp-Centrum, Toolenburg en Floriande. Wij helpen u bij de schoonmaak van uw winkelpand aan de Concourslaan, of uw horecagelegenheid aan het Burgemeester van Stampplein. Daarnaast bieden we ook een schoonmaakdienst aan voor kantoren van verschillende oppervlakte.

Boen Groen heeft een duidelijke visie:

  • Duurzaam en milieuvriendelijk schoonmaken
  • Water- en energiebesparing

We maken hierom uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, die zijn verpakt in biologisch afbreekbaar materiaal. Onze werknemers gebruiken enkel de voorzieningen die zij nodig hebben en besparen waar mogelijk op energie. Boen Groen is het duurzame schoonmaakbedrijf in Hoofddorp en Groot-Amsterdam.


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

“Goede en klantvriendelijke service. Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten en betaalbaar.”

– Louaie El Rowidi, Google Reviews

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Hoofddorp


  • Dagelijks schoonmaakonderhoud - Iedere dag gaan wij tot het uiterste om de beste resultaten te bereiken. Uw pand blijft keurig verzorgd en heeft daardoor een professionele uitstraling.
  • Glasbewassing - Bij de schoonmaak van uw ramen zetten wij in op waterbesparing. Dankzij onze groene glasbewassing draagt u bij aan een duurzame samenleving.
  • Dieptereiniging van het sanitair - Wij zorgen voor een dieptereiniging van het sanitair. Onze ecologische schoonmaakmiddelen zorgen niet alleen voor een frisse uitstraling, maar verwijderen ook de meest hardnekkige bacteriën.
  • Tapijtreiniging - Wij reinigen tapijten met behulp van koolzuurreiniging. Een drukvat gevuld met milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel en koolzuur rekent af met diepgeworteld vuil.
  • Vloeronderhoud - Uw vloer blijft langer schoon dankzij toepasselijke schoonmaaktechnieken. Dit geeft uw ontvangstzalen en kantoorruimtes een betrouwbare uitstraling.
  • Specialistische reiniging - Onze milieuvriendelijke, specialistische aanpak zorgt voor uitstekend resultaat in alle ruimtes. Ook voorwerpen behouden hun schone en frisse uitstraling.

Waarom Boen Groen inzetten in Hoofddorp?

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

Flexibel en
resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.