Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Hoofddorp

mini_icoDagelijks schoonmaakonderhoud

Iedere dag gaan wij tot het uiterste om de beste resultaten te bereiken. Uw pand blijft keurig verzorgd en heeft daardoor een professionele uitstraling.

mini_icoTapijtreiniging

Wij reinigen tapijten met behulp van koolzuurreiniging. Een drukvat gevuld met milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel en koolzuur rekent af met diepgeworteld vuil.

mini_icoVloeronderhoud

Uw vloer blijft langer schoon dankzij toepasselijke schoonmaaktechnieken. Dit geeft uw ontvangstzalen en kantoorruimtes een betrouwbare uitstraling.

mini_ico Specialistische reiniging

Onze milieuvriendelijke, specialistische aanpak zorgt voor uitstekend resultaat in alle ruimtes. Ook voorwerpen behouden hun schone en frisse uitstraling.

mini_icoGlasbewassing

Bij de schoonmaak van uw ramen zetten wij in op waterbesparing. Dankzij onze groene glasbewassing draagt u bij aan een duurzame samenleving.

mini_ico Dieptereiniging van het sanitair

Wij zorgen voor een dieptereiniging van het sanitair. Onze ecologische schoonmaakmiddelen zorgen niet alleen voor een frisse uitstraling, maar verwijderen ook de meest hardnekkige bacteriën.

Dieptereiniging Sanitair
Specialistisch reiniging

Waarom Boen Groen inzetten in Hoofddorp?

mini_ico

Milieubewuste schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

mini_ico

Vriendelijk personeel

Bij Boen Groen heeft het personeel een realistische werkdruk. Er worden alleen haalbare schoonmaakprogramma’s voor werknemers opgesteld. Onze medewerkers werken onder goede arbeidsvoorwaarden en worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

mini_ico

Doelgericht en duidelijke communicatie

U heeft altijd een vast contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen. Graag maken we heldere afspraken en stellen we een inzichtelijk schoonmaakprogramma op. Onze medewerkers kennen uw wensen en handelen daarnaar.

mini_ico

Voordelige tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

Google-reviews

“Goede en klantvriendelijke service.
Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten en betaalbaar.”

– Louaie El Rowidi, Google Reviews

[iphorm id=”1″ name=”Contact”]