Schoonmaakbedrijf Zaandam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf Zaandam

“Goede en klantvriendelijke service. Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten en betaalbaar!”

– Louaie El Rowidi, Google Reviews

De diensten van Schoonmaakbedrijf Boen Groen in Zaandam

mini_icoDagelijks schoonmaakonderhoud

Wij zorgen voor een hygiënische werkomgeving en houden die in stand. Van kantoorruimtes tot schoolkantines.

mini_icoGlasbewassing

Voor de schoonmaak van uw ramen gebruiken wij minder water dan andere schoonmaakbedrijven. Dat zorgt op den duur voor een flinke waterbesparing, terwijl uw ramen net zo mooi blijven glanzen.

mini_ico Dieptereiniging van het sanitair

Boen Groen kiest voor een dieptereiniging van het sanitair. Onze vakmensen kennen de valkuilen en zorgen dat uw sanitair niet alleen mooi straalt, maar ook echt schoon is.

mini_icoTapijtreiniging

Koolzuurreiniging is niet belastend voor het milieu en maakt uw tapijten daadkrachtig schoon. Zelfs vuil dat diep is ingetrokken staat geen kans.

mini_ico Specialistische schoonmaak

Een bedrijfspand moet niet alleen schoon ogen, maar ook schoon zijn. Onze speciale milieuvriendelijke methodes rekeningen af met vuil dat niet met het blote oog zichtbaar is.

mini_icoVloerreiniging

De levensduur van een vloer kan met goed onderhoud worden verlengd. Wij zorgen dat u nog lang van uw vloer kunt genieten.

kantoor schoonmaak amsterdam
schoonmaakbedrijf scholen

Waarom kies je voor Boen Groen in Zaandam?

mini_ico

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke middelen.

mini_ico

Vriendelijk en bekwaam personeel

Boen Groen werkt met vaste medewerkers op vaste gebieden en biedt goede arbeidsvoorwaarden. We stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel en zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek.

mini_ico

Flexibel en resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

mini_ico

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

[iphorm id=”1″ name=”Contact”]