Schoonmaakbedrijf Boen Groen in Zaandam


Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Zaandam? Dan staat Boen Groen voor u klaar. Vanuit onze centrale locatie in Amsterdam-Zuidoost is ons schoonmaakbedrijf actief in heel Groot-Amsterdam, waaronder Zaandam.

Wij houden uw winkelpand aan de Gedempte Gracht graag voor u schoon, of organiseren het onderhoud van uw kantoorpand bij Station Zaandam. Ook uw horecagelegenheid bij het Burgemeester in ’t Veldpark is bij ons in goede handen.

Ons bedrijf heeft een duidelijke visie: open communicatie met onze klanten en een milieuvriendelijke aanpak. We houden u daarom goed op de hoogte van onze werkzaamheden en gebruiken enkel schoonmaakmiddelen die niet belastend zijn voor het milieu. Voor de uitvoering van het werk maken wij gebruik van vaste krachten, die al jaren bij ons in dienst zijn. Zo garanderen we dat uw kantoor of winkelpand in Zaandam na ons bezoek altijd weer brandschoon is. Neem snel contact op voor een vrijblijvend ontmoetingsgesprek.


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

“Goede en klantvriendelijke service. Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten en betaalbaar.”

– Louaie El Rowidi, Google Reviews

De diensten van Schoonmaakbedrijf Boen Groen in Zaandam


  • Dagelijks schoonmaakonderhoud - Wij zorgen voor een hygiënische werkomgeving en houden die in stand. Van kantoorruimtes tot schoolkantines.
  • Glasbewassing - Voor de schoonmaak van uw ramen gebruiken wij minder water dan andere schoonmaakbedrijven. Dat zorgt op den duur voor een flinke waterbesparing, terwijl uw ramen net zo mooi blijven glanzen.
  • Dieptereiniging van het sanitair - Boen Groen kiest voor een dieptereiniging van het sanitair. Onze vakmensen kennen de valkuilen en zorgen dat uw sanitair niet alleen mooi straalt, maar ook echt schoon is.
  • Tapijtreiniging - Koolzuurreiniging is niet belastend voor het milieu en maakt uw tapijten daadkrachtig schoon. Zelfs vuil dat diep is ingetrokken staat geen kans.
  • Vloeronderhoud - De levensduur van een vloer kan met goed onderhoud worden verlengd. Wij zorgen dat u nog lang van uw vloer kunt genieten.
  • Specialistische reiniging - Een bedrijfspand moet niet alleen schoon ogen, maar ook schoon zijn. Onze speciale milieuvriendelijke methodes rekeningen af met vuil dat niet met het blote oog zichtbaar is.

Waarom kies je voor Boen Groen in Zaandam?

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

Flexibel en
resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.