Hoe kies je voor een goed schoonmaakbedrijf?

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Nieuws
Hoe kies je voor een goed schoonmaakbedrijf?

Hoe kies je voor een goed schoonmaakbedrijf?

Het schoonhouden van een werkplek is van essentieel belang voor een bedrijf. Een goede bedrijfshygiëne vermindert ziekteverzuim aanzienlijk en zorgt voor o.a. een positieve uitstraling tegenover de klanten.

Uiteraard zijn er nog talloze voordelen van een schone werkplek.

Daarbij is het wel belangrijk dat de schoonmaakklus wel op de juiste manier wordt aangepakt en uitgevoerd! De meeste bedrijven kiezen in dit geval voor een schoonmaakbedrijf om een gewenst resultaat te boeken.

Echter, zijn er bepaalde aandachtspunten waar men rekening mee moet houden om het juiste schoonmaakbedrijf te kiezen;

  • Ten eerste dient de opdrachtgever samen met de (potentiële) opdrachtnemer de locatie die moet worden schoongemaakt te bezichtigen.
  • Na deze bezichtiging kunnen beide partijen een schoonmaakprogramma/contract opstellen waarin o.a.; de locatie, tijdsduur, omvang, frequentie en de prijs van de werkzaamheden worden vastgesteld.

Daarnaast is het belangrijk dat de opdrachtnemer; de opdrachtgever op de hoogte brengt over welke soort schoonmaakmiddelen – het liefst milieuvriendelijk-  deze gebruikt en in hoeverre de opdrachtnemer in staat is om speciale onderhoud uit te voeren. (Bijv. glazenwassing, gevelreiniging)

Tot slot is een verrassing niet altijd even leuk. Het is daarom handiger en veiliger om de schoonmaakklus door een vast team/persoon te klaren om zo ook de vertrouwensband tussen beide partijen te versterken.

De bovengenoemde aspecten zijn van belang om een doelgericht, efficiënt en positief resultaat te behalen.

Het schoonmaakbedrijf Boen Groen neemt deze aandachtspunten als leidraad. Wij zien het schoonmaken als een serieuze zaak en we laten niets aan toeval over.

Dat maakt het schoonmaakbedrijf Boen Groen de onbetwistbare optie om het gewenste resultaat te behalen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap