Schoonmaakbedrijf inhuren

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf inhuren

Schoonmaakbedrijf inhuren? Boen Groen helpt u graag!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij Boen Groen aan het juiste adres. Wij gaan efficiënt te werk en klaren elke schoonmaakklus in een handomdraai.

Onze missie is een schonere wereld en we beginnen bij uw kantoorrestaurant en bar, school of winkelpand. Wij verzorgen al uw dagelijks schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging.

Schoonmaakbedrijf Inhuren

mini_icoMilieubesparende schoonmaak

Wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien.

mini_icoVriendelijk en bekwaam personeel

Schoonmaakbedrijf Boen Groen werkt met vaste medewerkers met hart voor het vak en biedt goede arbeidsvoorwaarden. Op ons personeel kunt u bouwen. We stimuleren de ontwikkeling van ons personeel en zorgen ervoor dat ze efficiënt te werk gaan.

mini_icoFlexibel en resultaatgericht

Wij denken met u mee en we proberen te voldoen aan al uw wensen. We dragen zorg tot in de kleinste details: Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor een stralend fris interieur en maakt direct melding van eventuele gebreken aan het pand.

mini_icoMaatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw smaak en budget.

Kiezen voor Boen Groen loont!

Bij Schoonmaakbedrijf Boen Groen is het mogelijk om voor een scherp tarief gebruik maken van onze schoonmaakdiensten en dat tegen een kwalitatieve prestatie.
Wij zorgen met onze unieke schoonmaakdiensten voor een prettige werkplek en leefomgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak in het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen in Amsterdam en omgeving. U huurt een schoonmaakbedrijf in dat in alle opzichten duurzaam te werk gaat.

  • Duurzame relaties met onze afnemers
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Milieubesparende schoonmaakmethoden

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met de ambitie om u een uitstekende en milieubewuste service te bieden tegen het meest gunstige tarief.

Kiezen voor Schoonmaakbedrijf Boen Groen loont dus in elk opzicht!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam-West - Boen Groen offerte aanvragen


iphone  Telefoon: 020 – 354 26 20
mail  E-mail: info@boengroen.nl