Schoonmaakbedrijf inhuren? Boen Groen helpt u graag!


Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij Boen Groen aan het juiste adres. Wij gaan efficiënt te werk en klaren elke schoonmaakklus in een handomdraai.

Onze missie is een schonere wereld en we beginnen bij uw kantoorrestaurant en bar, school of winkelpand. Wij verzorgen al uw dagelijks schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging.


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Boen Groen inzetten in Amsterdam West?

Milieubesparende schoonmaak

Boen Groen vindt dat schoon pas echt schoon is wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien van schadelijke stoffen.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Met een vaste groep medewerkers op vaste gebieden, zijn wij altijd in staat om te hulp te schieten. Boen Groen biedt goede arbeidsvoorwaarden en wij stimuleren de continue ontwikkeling van ons personeel.

Flexibel en
resultaatgericht

Wij denken met u mee en proberen te voldoen aan al uw wensen. We bieden oplossingen voor uw probleem, maar kijken verder dan concurrenten: Boen Groen zorgt voor een schone omgeving en maakt melding van eventuele andere gebreken aan het pand.

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. In samenspraak stellen wij een schoonmaakplan op voor alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse werkzaamheden. U heeft een helder overzicht en kunt dit altijd aanpassen naar uw behoeftes en budget.

Kiezen voor Boen Groen loont!


Bij Schoonmaakbedrijf Boen Groen is het mogelijk om voor een scherp tarief gebruik maken van onze schoonmaakdiensten en dat tegen een kwalitatieve prestatie.
Wij zorgen met onze unieke schoonmaakdiensten voor een prettige werkplek en leefomgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak in het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen in Amsterdam en omgeving. U huurt een schoonmaakbedrijf in dat in alle opzichten duurzaam te werk gaat.

  • Duurzame relaties met onze afnemers
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Milieubesparende schoonmaakmethoden

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met de ambitie om u een uitstekende en milieubewuste service te bieden tegen het meest gunstige tarief.

Kiezen voor Schoonmaakbedrijf Boen Groen loont dus in elk opzicht!

Ga voor duurzaamheid met Boen Groen en houd uw omgeving én branches groen.