Waaraan moet een goede stomerij voldoen?

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Nieuws
Waaraan moet een goede stomerij voldoen?

Waaraan moet een goede stomerij voldoen?

U wilt uw speciale kleding zoals bijvoorbeeld een pak of trouwkleding weer schoon en fris hebben. Hoe doet u dat? Daar is eigenlijk maar één manier voor en dat is naar de stomerij gaan.

Een goede stomerij levert uw kleding in originele schone staat bij u af zonder enige schade aan de kleding.

Maar toch zitten er grote kwaliteitsverschillen tussen verschillende stomerijen in Nederland. U ziet dat bijvoorbeeld aan de reviews die mensen achterlaten over de kwaliteit van de dienstverlening van een stomerij.

Zie hier zomaar een willekeurige beoordeling van een ontevreden klant van een stomerij in Amsterdam.

Dat is natuurlijk niet wat u wilt met uw kleding. Om u te helpen hebben we een lijstje samengesteld hoe u het beste een goede stomerij kiest voor uw speciale kleding.

1. Reviews

Zoals hierboven al aangegeven zijn reviews op internet erg belangrijk. U hoeft de naam van een bedrijf maar te googlen en u ziet in Google Maps wat klanten vinden van een bedrijf. Als u regelmatig slechte dingen bij reviews ziet staan dan kunt u beter bij een andere stomerij gaan kijken.

2. MVO

Staat het bedrijf waar u uw kleding naartoe brengt voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? MVO is misschien geen principe voor kwaliteit maar zeker wel één van een bedrijf die serieus bezig is met zijn business. En dat is ook wat waard als u een bedrijf beoordeeld. U ziet op de website vaak of een stomerij hier melding van maakt.

3. Netex Kwaliteitsgarantie

Het NETEX kwaliteitsgarantiecertificaat is een toevoeging op het Netex milieucertificaat. Dit certificaat is een bekroning voor een stomerij die op een hoog niveau van bedrijfsvoering en uitoefening werkt. Stomerij van Kan is een stomerij uit Den Haag die in het bezit is van een Netex certificaat. Van Kan gaat hier serieus mee om en zij hebben al verschillende keren de Netex marketingprijs gewonnen die ervoor heeft gezorgd dat ze meer bekendheid kregen in de wijde omgeving.

4. Loop binnen en stel vragen

Loop even binnen en stel vragen over de kwaliteit en service. U krijgt dan meteen een indruk hoe het bedrijf werkt, of het voor u geschikt is en of ze vriendelijk zijn. Ook kunt dan bijvoorbeeld de vraag stellen wat voor soort milieuvriendelijke middelen zij gebruiken om uw kleding te wassen. Een goede stomerij is hier open over.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap