Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

De experts van Boen Groen uit Amsterdam zorgen dat de schoonmaak binnen uw bedrijf goed verzorgd is. Wij zijn als schoonmaakbedrijf pas tevreden als u dat ook bent. Het feit dat u op deze website bent betekent in elk geval een interesse in een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in de regio Amsterdam en Noord Holland. Wij zullen u niet teleurstellen.


Voor uw schoonmaak hebben wij de juiste experts

Voor u als onderneming is het belangrijk dat u continuïteit krijgt in het schoonmaakwerk. Veel schoonmaakbedrijven praten wel maar leveren niet. Wij van schoonmaakbedrijf Boen Groen uit Amsterdam vinden het belangrijk dat er steeds schoonmakers komen opdraven op de gewenste tijd en volgens afspraak. Wij verzorgen graag uw grote schoonmaak en daarnaast natuurlijk ook het onderhoud.

Wat voor soort experts verzorgen uw schoonmaak?

Onze schoonmakers zijn ervaren experts die hun strepen in de regio Amsterdam en Noord Holland inmiddels wel hebben verdient. Als ons schoonmaakbedrijf nieuwe mensen aanneemt dan zorgen wij ervoor dat ze worden begeleid van een ervaren schoonmaker. Wij vinden goed en hygiënisch schoonmaakwerk belangrijk. Uw kantoor, café, restaurant, kinderdagverblijven of ander etablissement hoort er netjes en hygiënisch uit te zien.

Voordelen van werken met schoonmaakbedrijf Boen Groen uit Amsterdam?

We hebben al een aantal voordelen gegeven van werken met schoonmaakbedrijf Boen Groen uit Amsterdam. Hieronder vindt u nog een aantal voordelen van ons schoonmaakbedrijf.

 • Schoonmaakbedrijf georiënteerd op de regio Amsterdam
 • Schoonmaakbedrijf met certificering
 • Deskundige schoonmakers in dienst
 • Milieuvriendelijk schoonmaakwerk
 • Strakke organisatie zodat uw schoonmaakwerk goed wordt uitgevoerd
 • Wij stellen een schoonmaakrooster op en u hebt er geen omkijken naar
 • Schoonmaakbedrijf Boen Groen uit Amsterdam bespaart u veel tijd en dus geld

De schoonmaakdiensten van Boen Groen

Schoonmaakbedrijf Boen Groen uit Amsterdam maakt niet alleen schoon maar voert ook nog andere schoonmaakdiensten uit. Wij zijn een full service schoonmaakbedrijf. Hieronder vindt u een aantal van onze schoonmaakwerken. Neem contact op met één van onze medewerkers van de klantenservice als u geïnteresseerd bent in onze schoonmaakdiensten.

 • Glasbewassing door een professionele glazenwasser
 • Schoonmaakbedrijf met dagelijks schoonmaakwerk
 • Tapijt reiniging in elke branche
 • Vloeronderhoud in elke branche
 • Dieptereiniging Sanitair
 • Schoonmaakbedrijf die parkeerterrein reiniging verzorgt
 • Computerreiniging in elke branche
 • Gevelreiniging met ook verwijdering van graffiti

Welke prijs rekent ons schoonmaakbedrijf uit Amsterdam?

De prijs die wij rekenen voor onze schoonmaakdiensten is afhankelijk van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het aantal uren dat u afneemt en het soort schoonmaakdiensten. Om een voorbeeld te geven: de prijs van gevelreiniging is anders dan de prijs van normaal kantooronderhoud. Dit is een andere specialisme en vergt een andere schoonmaker.

Over het algemeen kunnen wij van schoonmaakbedrijf Boen Groen uit Amsterdam stellen dat onze prijzen voordelig zijn t.o.v. onze concurrenten. Daarnaast zijn onze prijzen transparant. Wij leggen op de factuur duidelijk uit wat voor schoonmaakdiensten wij aan u hebben geleverd. Wilt u een offerte? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Wij zijn een full service schoonmaakbedrijf en nemen u graag het schoonmaakwerk voor u uithanden.

Een schoonmaakbedrijf en het Coronavirus

In deze tijd van Corona hebben wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam natuurlijk een aantal zaken moeten aanpassen in ons schoonmaakwerk. Ons personeel voldoet aan alle regels die door de Nederlandse overheid zijn uitgevaardigd aangaande Corona. Ons schoonmaakbedrijf houdt zich daarnaast aan de regels die u stelt binnen uw bedrijf.

Boen Groen: schoonmaakbedrijf uit Amsterdam

Copy link
Powered by Social Snap