Parkeerterrein reiniging

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Schoonmaakdiensten
Specialistisch reiniging
Parkeerterrein reiniging

Boen Groen is een schoonmaakbedrijf in Amsterdam die milieuvriendelijk schoonmaakt – Grote kantoorpanden zijn vaak omgeven door een parkeerterrein. Heeft u vaak klanten over de vloer? Belangrijke cliënten die met de auto komen? Of veel bezoekers? Dan is een representatief parkeerterrein zeker niet onbelangrijk. Etensresten, blikjes, flesjes, plastic verpakkingen: noem het maar op. U kunt van alles aantreffen op parkeerterreinen wat niet alleen slordig oogt, maar ook nog eens gevaarlijk kan zijn voor de verkeersveiligheid.

Boen Groen neemt het reinigen van parkeerterreinen – zowel boven- als ondergronds – voor u uit handen en zorgt ervoor dat u een schone, opgeruimde en nette parkeergelegenheid kunt bieden aan uw klanten, bezoekers en werknemers. In dit alles zonder het milieu te belasten – als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf houden wij dit goed in de gaten.

Rommel: van groot tot klein

Rommel komt in alle vormen en maten. Boen Groen houdt dit alles goed in de gaten! Zo ruimen wij niet alleen groot vuil, ook zorgen wij ervoor dat eventuele paaltjes en richtingsborden goed zichtbaar blijven. Blaadjes wegruimen, glasscherven verwijderen, het wegoppervlak schoonspuiten: dergelijke taken kunt u gerust overlaten aan Boen Groen. Wij beschikken over de juiste materialen om deze klussen snel en effectief te klaren zonder daar de hoofdprijs voor te vragen.

Informeer snel naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan bij Boen Groen schoonmaakbedrijf Amsterdam.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam - Boen Groen offerte aanvragen


iphone Telefoon: 020 – 354 26 20
mail E-mail: info@boengroen.nl