Gevelreiniging in Amsterdam


Boen Groen is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf gevestigd in Amsterdam we houden ons bezig met verschillende diensten waaronder gevelreiniging – De gevel van het pand waarin uw bedrijf is gevestigd, vormt het visitekaartje voor klanten, cliënten en bezoekers. Een representatieve gevel die goed wordt gereinigd en goed wordt onderhouden draagt zodoende bij aan uw onderneming. Boen Groen is thuis in het reinigen van gevels op een milieuvriendelijke wijze. Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en proberen het waterverbruik van onze schoonmaakwerkzaamheden tot een minimum te beperken.

Reguliere chemische middelen zijn vaak agressieve, bijtende middelen. Hoewel deze middelen effectief kunnen zijn wat betreft het reinigen van grote oppervlakten zijn ze schadelijk voor het milieu en voor veel natuurlijke materialen. Met name oude gevels van zacht natuursteen zijn kwetsbaar. Daarom is het verstandig deze voorzichtig te laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf dat de juiste middelen gebruikt voor het reinigen van deze materialen.

Schoon, mooi en duurzaam


Het reinigen en onderhouden van gevels heeft dus meerdere functies. Het zorgt voor een goede eerste indruk van uw bedrijf, het zorgt voor een prettige werkomgeving en voor het verlengen van de levensduur van de gevel zelf. Hiervoor zijn kennis van zaken, het juiste materieel en ervaren, professionele schoonmakers noodzakelijk. Boen Groen biedt u dit alles!

En Boen Groen biedt u meer: een uitstekende service, een milieuvriendelijke schoonmaakmethode en een proactieve houding van onze kant. Wij denken met u mee over de mogelijkheden binnen uw budget en binnen het kader van wensen dat u aan ons doorgeeft. Zo komen we samen tot de beste oplossing en de beste onderhoudsmethode. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor glasbewassing.

U heeft interesse? Vraag direct een offerte aan of neem contact op met Boen Groen voor meer informatie over onze service en diensten.

Parkeerterrein reiniging duurzaam schoon met Boen Groen.