Gevelreiniging in Amsterdam


Milieuvriendelijk Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Een schoon toilet: daar zit iedereen graag op. Er is immers weinig zo ongemakkelijk als een vuil toilet. Maar vergis u niet: wat blinkt hoeft niet daadwerkelijk hygiënisch schoon te zijn. Boen Groen maakt uw sanitair niet alleen optisch schoon – maar ook écht schoon. Zonder bijtende, chemische middelen maar met milieuverantwoorde schoonmaakmiddelen die voor een optimale hygiëne zorgen.

Wanneer sanitair veel gebruikt wordt, bijvoorbeeld in een wachtruimte, een (semi-)openbare ruimte of een groot kantoor, is het belangrijk dat deze vaak maar vooral ook steeds opnieuw goed wordt gereinigd. Van de tegels aan de wand tot de kraan en de deurkruk: alles verdient de juiste hoeveelheid aandacht en vooral ook de juiste aanpak.

Schoon, fris en gezond


Een schoon, fris toilet of toilettenblok is wellicht belangrijker dan u denkt. Er schuilen veel bacteriën in sanitaire ruimtes – grondig en regelmatig reinigen is dus noodzakelijk voor de gezondheid van uw werknemers, bezoekers en klanten.

Maar niet alleen bacteriën kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, ook sommige agressieve, bijtende bestanddelen uit reguliere chemische schoonmaakmiddelen kunnen schadelijk zijn. Milieuvriendelijk schoonmaakdiensten zijn dus niet alleen goed voor het milieu, maar kunnen een positieve uitwerking hebben op de gezondheid van mensen.

Bovendien werkt een frisse, prettige werkomgeving voor een prettige beleving van de sfeer en ruimte. Zo kunt u simpelweg door professioneel schoonmaakonderhoud van uw sanitair bijdragen aan een plezierige werkomgeving voor uw werknemers en voor uzelf.

Maak uw sanitair duurzaam schoon met Boen Groen.