Computerreiniging in Amsterdam


Milieuvriendelijk Schoonmaken? Dan bent u met Schoonmaakbedrijf Amsterdam Boen Groen op de juist plek! – Op veel werkplekken brengen werknemers de meeste tijd door achter een computer. Met name in toetsenborden kan zich na verloop van tijd een hoop stof en rommel verzamelen. Dit heeft een negatief effect op de gebruiksvriendelijkheid van de apparaten en op het uiterlijk van de apparaten  maar vooral ook op de gezondheid van uw werknemers. Zorg er daarom voor dat de computers op uw zaak regelmatig professioneel en grondig gereinigd worden.

Naast de toetsenborden kunnen beeldschermen en muizen regelmatig een poetsbeurt gebruiken. Zo dringt u het stofniveau op de werkvloer terug en zorgt u voor een minder grote verspreiding van bacteriën. Met name op kantoren waar men gebruik maakt van flexdesks is dit verstandig – een griepje verspreid zich heel gemakkelijk door één druk op een knop!

Hygiëne: wondermiddel tegen ziekteverzuim


Bacteriën zijn directe veroorzakers van ziekte, maar ook een onprettige werkomgeving maakt uw werknemers ontvankelijk voor stress en kwaaltjes. Een hygiënische, frisse werkomgeving maakt al snel dat uw werknemers hun werkomgeving positiever ervaren wat een positieve uitwerking kan hebben op hun gezondheid en dus op het ziekteverzuim binnen uw bedrijf. Boen Groen draagt hieraan bij.

Boen Groen is een schoonmaakbedrijf werkzaam in regio Amsterdam dat zich specialiseert in milieuvriendelijke schoonmaakwerkzaamheden. Wij reinigen computers met daarvoor geschikte milieuvriendelijke middelen die zachter zijn en beter voor mens, plant en dier en een gunstiger effect hebben op de luchtkwaliteit dan chemische middelen.

Zo behoedt u uw werknemers voor omgevingsgerelateerde ziektes en ongemakken terwijl de computers op de werkvloer schoon worden en blijven. Uiteraard heeft goed onderhoud ook een gunstig effect op de duurzaamheid van computers: informeer daarom snel naar wat Boen Groen voor u kan betekenen.

Maak uw IT apparatuur duurzaam schoon met Boen Groen.