Tapijtreiniging in Amsterdam


Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Boen Groen gebruikt als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf enkel milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en milieuvriendelijke reinigingstechnieken. Zo ook bij het reinigen van tapijt. Bij het reinigen van tapijt passen wij koolzuurreiniging toe. Hierbij wordt al het vuil in een tapijt effectief naar de oppervlakte gedreven en volledig verwijderd.

Koolzuurreiniging werkt als volgt. Een drukvat wordt gevuld met milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel en met koolzuur. Vervolgens wordt dit mengsel van koolzuur en reinigingsmiddel netjes verdeeld over het te reinigen tapijt. De koolzuurbelletjes verspreiden zich en dringen door tot diep in de vezels van het tapijt waarna de miljoenen belletjes uit elkaar spatten en al het vuil effectief naar de oppervlakte brengen. Nu zit het vuil niet langer in het tapijt, maar ligt het los aan de oppervlakte. Zo kunnen we al het vuil uit het tapijt heel eenvoudig en grondig verwijderen.

Schoon tot in het diepst van het tapijt


Koolzuurreiniging is niet alleen een milieuvriendelijke methode om tapijt te reinigen, maar is ook erg effectief. Naast zichtbare vlekken wordt ook onzichtbaar vuil verwijdert: stof, viezigheid – alles komt boven. Dit maakt ten eerste dat het tapijt er weer als nieuw uitziet en ten tweede draagt het bij aan een gezonde omgeving.

Stof dat zich ophoopt in tapijt wordt afgegeven aan de lucht wat de kwaliteit van de lucht niet ten goede komt. Het regelmatig reinigen van het tapijt op de werkvloer is daarom verstandig met het oog op een gezonde werkomgeving voor uw personeel, uzelf en uw klanten. Schone lucht doet wonderen! Veel van het vuil in tapijt is niet zichtbaar: regelmatig onderhoud is daarom geen overbodige luxe.

Neem contact op met Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Boen Groen en wij informeren u graag over de mogelijkheden en de eventuele kosten van het reinigen van uw tapijt. Direct een offerte aanvragen kan uiteraard ook.

Maak uw tapijt duurzaam schoon met Boen Groen.